Uskoro: Prva škola matematike u Homework HUB-u sa nadarenim Ristom Bozalom

U Homework HUB-u će se u narednom periodu održavati Prva škola matematike sa nadarenim studentom, Ristom Bozalom, čija je ideja da pokrene školu matematike za sve osnovce i srednjoškolce.

Risto Bozalo je student treće godine Mašinskog fakulteta Univerziteta Istočno Sarajevo (UIS) i vanredni student druge godine Matematike i Fizike UIS, a u decembru prošle godine pokreće svoj YouTube kanal i besplatno drži časove matematike.

Homework HUB ostvarivši saradnju sa Ristom, uskoro pokreće Prvu školu matematike i za osnovce i srednkoškolce u Kantonu Sarajevu! Svi učenici i učenice koje imaju problem sa matematikom, ili za one koji žele da znaju više, ili da se pripremaju za takmičenja, imat će priliku to učiniti u našim prostorijama, već od oktobra mjeseca. Svakom polazniku/ci Škole bit će posvećena posebna pažnja na osnovu potreba. 

“Pročitavši Ristine intervjue, odmah smo ga pozvali u HUB da ostvarimo saradnju i našim učenicima/ama ponudimo nešto novo u procesu neformalnog učenja i razvijanju vještina. U razgovoru sa njim, shvatili smo koliko znači kad neko prepozna vaš trud i rad, i zbog toga nam zadovoljstvo da uskoro pokrećemo ovakvu aktivnost, jer smo i mi isti ti mladi ljudi koji stalno iziskuju da budu prepoznati i cijenjeni u društvu. Na kraju, možemo zaključiti da mladi uvijek moraju biti uz mlade”, zaključuje direktor Homework HUB-a, Mirza Rastoder.

Ristove izjave i intervju možete pročitati: https://6yka.com/novosti/student-pokrenuo-svoju-skolu-matematike-na-ideju-sam-dosao-jer-u-svakoj-pori-naseg-drustva-vlada-propast

Dragi roditelji/ke, pratite naše stranice, jer ćemo uskoro objaviti novosti u vezi Škole!

Neka početak nove školske godine bude pun znanja i iskoristivih prilika za naše najmlađe!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping