You are currently viewing Upoznajte Enu i Farah – polaznice Homework HUB x MarketMakers kurseva

Upoznajte Enu i Farah – polaznice Homework HUB x MarketMakers kurseva

Upoznajte Enu i Farah – polaznice kurseva: UX/UI dizajn i WordPress i Web dizajna

A kako su njima prošla dva mjeseca, saznajte 🙂 ⬇️

👩🏼‍💻 Ena Kapetanovic UX/UI design 

Prije svega, veliki high five čitavoj ekipi Homework hub-a na ultra mega super organiziranom kursu i odabiru predavača. Amar je na divan način uspio nama, apsolutnim početnicima za 2 mjeseca prenjeti svo svoje znanje i tips&tricks iz industrije sve uz osmijeh, pozitivnu energiju i poneku anegdotu. 

Amar i ekipa hub-a su zaslužni da znanje koje sam dobila na kursu već koristim za izradu aplikacije za koju se nadam da će doprinjeti značajnoj transformaciji javnog prevoza i navigacije.  

A vi, budući freelanceri, kolege nomadi, želim vam da izađete iz svoje zone komfora i krenete hrabro u svijet dizajna i kreiranja kako svoje karijere tako i budućnosti.

👩🏼‍💻 Farah Čolaković WordPress i Photoshop

Kurs je dobro koncipiran, baziran je na CMS-u WordPress, ali pokriva i ostale vještine koje su potrebne da bi se napravio dobar website, poput npr Photoshopa, hostinga i domena.

Predavač kursa je izuzetno potkovan znanjem i ima mogućnosti prenošenja znanja na druge. Ulaže svoj trud i posveti se svakoj osobi dovoljno da stekne potrebne vještine. -Moja očekivanja za ovaj kurs su podrazumijevala sticanje znanja i dovoljstvo iskustva za dalje bavljenje ovim vještinama. -Naravno, potrudit ću se da znanje koje sam stekla iskoristim na najbolji mogući način.

Eni i Farah želimo puno sreće u karijeri!