You are currently viewing Tehnopolis posjetio Homework HUB

Tehnopolis posjetio Homework HUB

Danas su Homework HUB posjetili predstavnici Tehnopolisa iz Nikšića, Crna Gora (Inovaciono-preduzetnički centar).

Napominjemo da je Homework HUB potpisao Sporazum o saradnji sa Tehnopolisom prošle godine (online putem), koji je prvi sporazum o saradnji prekogranični, koji je Homework HUB potpisao. 

Prva posjeta Homework HUB-u od strane Tehnopolisa prošla je u vrlo ugodnoj i produktivnoj atmosferi, gdje su prisutni imali priliku da se u potpunosti upoznaju sa radom Homework HUB-a, pogledaju sale i dogovore neke dalje korake u vezi saradnje.

Zahvaljujemo se našim partnerima iz Crne Gore i nadamo se još uspješnijoj saradnji, kao i HUB-ovoj skoroj posjeti Tehnopolisu.

Tehnopolis je mjesto na kojem se mogu naći potrebne informacije i podrška za razvoj poslovne ideje i pokretanje privatnog biznisa, zatim informacije vezane za vođenje biznisa i mogućnosti pribavljanja finansijskih sredstava. Tehnopolis se bavi i promocijom i razvojem preduzetništva, to jest osnivanjem novih i razvojem postojećih preduzeća na lokalnom i regionalnom nivou, promovisanjem i razvojem naučno-istraživačkih rezultata u cilju pospješivanja poslovanja preduzeća, kao i učestvovanjem u realizaciji različitih razvojnih projekata. Uporedo sa tim aktivnostima, Tehnopolis predstavlja izvor novih ideja i znanja koja se konstantno unaprijeđuju uz pomoć domaćih i stranih konsultanata iz raznih oblasti. Bitan dio poslovnih aktivnosti je i formiranje mreže institucija, privrednika i pojedinaca koji će biti podrška svim potencijalnim preduzetnicima, novoosnovanim i već osnovanim preduzećima.