Prvi HUB University Fair 2021

U cilju promocije obrazovanja i nauke, Homework HUB organizovao je prvi HUB University fair za srednjoškolce

Ovakva vrsta promocije i prezentacije fakulteta je organizovana u saradnji sa studentskim udruženjima pri čemu su srednjoškolci imali priliku da čuju iskustva studenata o fakultetima kako bi se lakše odlučili šta upisati. Predstavnici studentskih udruženja su pripremili zanimljive prezentacije, videe, eksperimente i promotivne materijale za buduće studente. 

Predstavnici/e studentskih Udruženja i Fakulteta


Tokom sajma, posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa radom Asocijacije studenata medicine – Bohemsa; Udruženjem studenata Fakulteta islamskih nauka, Studentskom asocijacijom Filozofskog fakulteta, Udruženjem studenata Elektrotehnike Steleks i Asocijacijom studenata Fakulteta zdravstvenih studija. Predstavnici udruženja su kroz rad svojih asocijacija predstavili fakultete i njihove smjerove, podijelili svoja iskustva studiranja kao i korisne informacije koje su od velikog značaja svakom brucošu. 

Predstavljanje Asocijacije studenata Fakulteta zdravstvenih studija

Homework HUB ima potpisane sporazume o saradnji sa svim gore navedenim asocijacijama i udruženjima, a ovo je samo jedna od zajedničkih aktivnosti na kojima redovno sarađuju. 

Raduje nas činjenica da smo uspjeli organizovati prvi sajam ove vrste u našim prostorijama, u malim kapacitetima, ali sigurno će biti od koristi svima koji su bili da odluče kojim koracima budućnosti će hoditi. 

Predstavljanje Studentske asocijacije Filozofskog fakulteta

Kako je to izgledalo na prvom HUB University Fair-u, pogledajte u videu 📖

Ukoliko želite nešto više saznati o ovim studentskim Udruženjima i njihovim fakultetima, u nastavku se nalaze linkovi sa više informacija: