You are currently viewing Prva HUB profa članska i posjeta studentica Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

Prva HUB profa članska i posjeta studentica Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

Profesorica Amina Isanović Hadžiomerović, sa studenticama prve godine II ciklusa Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, sa Odsjeka za pedagogiju, u posjeti Homework HUB-u.

Danas smo imali čast i zadovoljstvo da ugostimo profesoricu Aminu Isanović Hadžiomerović, sa Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, sa Odsjeka za pedagogiju, na predmetu Profesionalna orijentacija. Sa profesoricom Isanović Hadžiomerović došle su studentice prve godine II ciklusa.

U ugodnom razgovoru i obilasku HUB-a, prezentovane su aktivnosti koje je Homework HUB realizovao, ali i koje planira u budućnosti da realizuje.

Profesorica Amina Isanović Hadžiomerović je od danas dio HUB porodice, kao prva profesorica koja se učlanila u Homework HUB!

Zahvaljujemo se studenticama Filozofskog fakulteta UNSA na zainteresiranosti za našu priču, kao i profesorici Amini na inicijativi da svoje studente/ice upozna sa prvim univerzitetskim HUB-om. #ScienceIsIn

Radujemo se i nadamo se da ćemo nastaviti zajedno sarađivati i mnogo dobrih ideja realizovati za razvijanje mladih, obrazovanje i nauke.