You are currently viewing HUB STUDENTSKO TAKMIČENJE: SCIENCE IS IN!

HUB STUDENTSKO TAKMIČENJE: SCIENCE IS IN!

Učlani što više svojih kolega/ica sa fakulteta i osvojite za nekoga vrijedne nagrade! 

HUB takmičenje se održava i ove godine, kao i prethodne! 

I mjesto jednokratna stipendija

II mjesto HUB 24/7 mjesečna članarina

III mjesto HUB studentska mjesečna (dnevna)

HUB takmičenje #ScienceIsIn ima za cilj da okupi što veći broj članova/ica HUB-a koji će zajedno nagraditi svoje kolege, bez obzira sa kojeg fakulteta dolaze! Kao i prošle godine, u sklopu HUB takmičenja, dodijelili smo stipendiju studenti/ci Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, i nadamo se da mu/joj je bila od koristi i da su svi ispiti riješeni!

Cilj je motiviranje studentskih udruženja/fakulteta/univerziteta da u naredna dva mjeseca učlane što veći broj članova u Homework HUB i time osiguraju jednokratnu školarinu za jednog studenta, kao glavnu nagradu, za akademsku godinu 2022/2023.

Cilj postojanja HUB-a jeste promoviranje obrazovanja, nauke i mladih, te je ovo takmičenje jedan od načina da približe nauku i važnost obrazovanja mladima, kao i kolegijalnost. 

Svakog petka će biti objavljen presjek novih članova/ica, a proglašenje pobjednika bit će upriličeno u prostorijama HUB Homeworka u aprilu 2022. godine.

Homework HUB je prvi univerzitetski HUB takve vrste u Bosni i Hercegovini i namijenjen je svim srednjoškolcima i studentima.

Idemo i ove godine! Neka tvoj fakultet ili tvoj univerzitet bude najbolji! Ko će dominirati HUB-om?

Takmičenje počinje 14. januara 2022. godine i trajat će do 14. marta 2022. godine.

Takmičenje počinje 3, 4 SAD!

S C I E N C E I S I N!