09-04-2021

8 sedmica

po osobi /
KM

250

HTML/CSS Web Design i Photoshop

Predavač

Amar Sijerčić

Kategorija

Kursevi

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Opis kursa:

HTML je programski jezik koji predstavlja osnovu za bilo kakvo web programiranje. U okviru ovog kursa, polaznici će naučiti čitav životni ciklus razvoja web stranice, s ozbiljnijim fokusom na HTML/CSS segment web programiranja. U periodu od 8 sedmica, bit će govora o strukturi i stilizaciji web stranica, prevenciji i otklanjanju grešaka, testiranju i održavanju, ali i o logičkom i vizuelnom dizajnu. Pored HTML-a i CSS-a, kurs se sastoji i od dijela Photoshopa. U ovom dijelu polaznici uče da obrađuju fotografije, te da je prilagode web okruženju. Za sve one koji žele da nauče da uređuju fotografije i prilagođavanje fotografija ekranu i štampi, ovo je odličan početak. Budući da je Photoshop jedan od osnovnih alata web dizajnera, a također je namijenjen za sve one koji se namjeravaju baviti grafičkim ili web dizajnom. U ovom kursu, učesnici će naučiti kako pravilno da planiraju razvoj web stranice, kao i kako da naprave neke jednostavne primjere. Nakon završenog kursa posjedovaće sve potrebno znanje koje će im omogućiti da dalje samostalno ili kroz druge programe nadograđuju stečeno znanje o razvoju web stranica.

Očekivanja i ciljevi:

Kurs je namijenjen svima koji žele naučiti HTML/CSS web programiranje, kako bi i sami pravili web stranice, bez obzira da li imaju neka osnovna znanja o web programiranju ili su u potpunosti početnici. Po završetku kursa, polaznici će imati znanja i vještine da kreiraju vlastitu web stranicu.

Prijava:https://forms.gle/7B2UG92bHsaGDf1H8

Glavni predavači

Amar Sijerčić se već duži niz godina bavi dizajnom kako za štampane medije, tako i za web. Zadnje tri godine radi u kompaniji Authority Partners kao UX/UI dizajner, gdje najviše radi na razvoju enterprise aplikacija u raznim poljima...

Cijena : 250 KM

Maksimalno polaznika : 10

Težina : Beginner

Imate pitanje?